AVUI CUINO JO (cuinaronocuinar.blogspot.com)

Benvinguts a aquest blog. Sóc un sapastre a la cuina. Però jo m'hi esforço, cuino, invento i...
no hi ha qui s'ho mengi. Intentem canviar aquest dinàmica?
A cuinar bé s'ha dit! Receptes fàcils, entretingudes, divertides i, sobretot, bones!
Nyam Nyam!!! AVUI... CUINO JO!!!

miércoles, 19 de mayo de 2010

PIZZES FALSES

Moltes vegades us conviden a una festa i et diuen: "Porta alguna cosa". Què portes? N'hi ha que s'adjudiquen portar bosses de patates xips, altres olives, sempre hi ha qui porta la seva truita de patates, algun cabró només porta la gana, hi ha qui arriba a misses dites per no portar res però es menja les sobres... Doncs aquí va una proposta per portar quelcom de menjar a una festa. És senzill de fer. No és exclusivament per festes, també per algun dia que tinguis ganes de menjar quelcom sense entaular-te, seient al sofà a les fosques, aguantant amb la mà el plat i mirant una pel·li de lladres per la tele: The Italian Job, Ocean's Eleven, Plan Oculto o el Secreto de Thomas Crown.  La pizza falsa. La podeu fer del què sigui, no gaires ingredient, queda bé de fer-les amb un de sol: una de xampinyons, una de pernil, una de bacó...
Feu-les com vulgueu. Aquí per posar l'exemple farem una de bacó que he fet per sopar.

















Foto: @vahomeva

Ingredients:

* Pa de motlle
* Tomàquet fregit
* Bacó
* Formatge ratllat
* Orenga
* Oli d'oliva 

*Paper Sulfuritzat

---> Aquest és l'exemple, a partir d'aquí varieu els ingredients si voleu.

Preparació:

1-) Saltegem en una paella amb oli d'oliva el bacó tallat petit (és més fàcil comprar aquell bacó que ja ve tallat)


2-) Mentrestant agafem les llesques de pa de motlle i els tallem les vores o crostons (si en tenen, n'hi ha que ja els venen sense). Amb la mà aixafem la part central de la llesca perquè quedi més enfonsat. 

3-) Untem aquestes llesques amb el tomàquet fregit (aquell de pot, no cal que us hi mateu) 

4-) Retirats el bacó del foc, els posem a sobre de les llesques.

5-) Hi afegim a cada llesca el formatge ratllat i l'orenga i només quedarà posar-ho al forn. 

6-) Ho posem al forn durant uns 5 minutets (això del temps millor que ho aneu controlant vosaltres) a 200 graus. (Passeu un paper sulfuritzat a la safata del forn abans de posar les pizzes falses, no sigui que al treure-les després s'us quedin enganxades) (Jo l'últim cop a 200 vaig fer un 6 minuts i un últim minut de grill, però això com vulgueu vosaltres)

7-) Retireu-ho i ja ho podeu servir! (podeu tallar-ho a quadrets si és per una festa)

No hay comentarios:

Publicar un comentario