Feu-les com vulgueu. Aquí per posar l'exemple farem una de bacó que he fet per sopar.
Ingredients:
* Pa de motlle
* Tomàquet fregit
* Bacó
* Formatge ratllat
* Orenga
* Oli d'oliva
*Paper Sulfuritzat
*Paper Sulfuritzat
---> Aquest és l'exemple, a partir d'aquí varieu els ingredients si voleu.
Preparació:
1-) Saltegem en una paella amb oli d'oliva el bacó tallat petit (és més fàcil comprar aquell bacó que ja ve tallat)
2-) Mentrestant agafem les llesques de pa de motlle i els tallem les vores o crostons (si en tenen, n'hi ha que ja els venen sense). Amb la mà aixafem la part central de la llesca perquè quedi més enfonsat.
3-) Untem aquestes llesques amb el tomàquet fregit (aquell de pot, no cal que us hi mateu)
4-) Retirats el bacó del foc, els posem a sobre de les llesques.
5-) Hi afegim a cada llesca el formatge ratllat i l'orenga i només quedarà posar-ho al forn.
6-) Ho posem al forn durant uns 5 minutets (això del temps millor que ho aneu controlant vosaltres) a 200 graus. (Passeu un paper sulfuritzat a la safata del forn abans de posar les pizzes falses, no sigui que al treure-les després s'us quedin enganxades) (Jo l'últim cop a 200 vaig fer un 6 minuts i un últim minut de grill, però això com vulgueu vosaltres)
7-) Retireu-ho i ja ho podeu servir! (podeu tallar-ho a quadrets si és per una festa)
No hay comentarios:
Publicar un comentario