Foto: @vahomeva
Ingredients:
* Conill (200 gr.)
* Pollastre (200 gr.)
* Costella de porc (200 gr.)
* Costella de porc (200 gr.)
* 2 Cebes tendres
* 1 Pebrot verd
* 2 dents d'all
* Brou de pollastre
* Arròs bomba (320 gr.)
* Oli d'oliva
* Sal
* Brou de pollastre
* Arròs bomba (320 gr.)
* Oli d'oliva
* Sal
Preparació:
2-) Al mateix temps en un pot posarem al foc el brou de pollastre, que es vagi escalfant, que així li tirarem a l'arrós ben calent i anirà la cosa molt més ràpida. (dic al mateix temps, però com que sé que no sou un pop i no teniu braços, feu-ho abans o després de posar la carn al foc)
3-) Agafem les dos cebes tendres, tallem més de la meitat del tronc, li treiem la primera capa i piquem cada una d'elles a trossets petits. Ho posem en un plat. Aprofitem per netejar i tallar el pebrot verd a tallets petits també. I el mateix fem amb els alls, els piquem ben petits. Ara només falta tirar-ho amb l'ordre que ha d'anar.Primer esperem a tirar la ceba quan la carn està ben daurada (Ben daurada, quan hagi agafat força color). Ho remenem una miqueta i tot seguit hi tirem l'all. Donem unes voltetes, esperem que agafi una miqueta de color la ceba (no hem d'esperar que estigui feta del tot) i li tirem. Ara a foc lent ho anem mimant tot perquè aquest sofregit es vagi caramelitzant una mica.
4-) Quan veiem que la ceba comença a torrar-se massa, posem l'arròs i li donem unes voltes perquè agafi color, s'enmascari amb el sofregit i les carns. I seguidament hi posarem brou de pollastre fins a cobrir-ho. Pugem una mica més el foc, hi posem sal i que faci el xup xup, i anirem vigilant per si falta o no falta brou o si el voleu sec o sucós. Aquí ja tot depèn del vostre ull i d'anar tastant-lo. (AAhhh, i com deia el malaurat Pastallé, només falta dir-vos: "Que tinguin una bona cuina!")
No hay comentarios:
Publicar un comentario