foto: @vahomeva
Ingredients:
* Fideus (un paquet de 1/2 kg) (gruixuts, dels foradats per dins o d'un número del 2 en amunt)
* Costelles de porc (1/2 kg)
* 1 ceba (mitjana tirant a gran)
* 1 ceba (mitjana tirant a gran)
* Tomàquet triturat (Un tomàquet gran madur si no en feu servir de pot)
* Brou (de pollastre o de verdures, com volgueu)(també podeu susbtituir el brou per aigua)
* Un rajolí de vi o conyac
* Un rajolí de vi o conyac
* Sal
* Oli
* Pebre
* Oli
* Pebre
Preparació:
2-) Amb el mateix oli, posem la ceba (que haurem ratllat o tallat ben petitona) i al cap d'una estoneta el tomàquet triturat. (Hi ha gent que també hi tira una mica d'all picat) Tot això a foc molt lent, (més lent que els defenses del Barça a l'època de Van Gaal) perquè volem que ens quedi ben confitat.
3-) Quan estigui fet i afegim la carn que havíem reservat i li donem un parell de voltetes. Hi afegim un rajolinet de vi (alguns prefereixen conyac. La qüestió es posar-n'hi un xic, no ens passessim i li fotessim un got sencer!) i els fideus. Remanem bé un minutet.
4-) Moment per tirar el brou que ja tindrem escalfant-se en un pot a part. (Qui diu brou diu 4 o 5 gots grans d'aigua, però dóna més gust el brou. Vosaltres treieu: de pollastre o vegetal.) (Ah, calla, no hi pensava, també podeu fer servir aigua amb una pastilleta de caldo (magi, starlux...) ) No oblideu salpebrar-ho al gust. El temps de cocció serà el temps que digui el paquet de pasta. Apa, ja els tindríem.
***Ja dic, és pot fer amb all, també hi podem posar pebrot verd quan fem el sofragit, pastanga, ... podem posar salsitxa juntament amb la costella, podem posar pèsols, podem posar julivert, orenga, etc... a partir, d'aquí aneu variant la fórmula.
Ei, aquesta recepta te molt bona pinta!!!I sembla fàcil!
ResponderEliminarLa provaré de fer i ja et diré que tal...
Ens veiem!!