Ingredients:
* Llet (1 litre)
* Canyella (1 branca llarga. Si és canyella de pot, n'hi posem 2)
* La pell d'una llimona
* La pell d'una llimona
* 6 rovells d'ou
* Sucre (300 grams)
* Maicena (2 cullerades)
* Maicena (2 cullerades)
* Túrmix (perquè no volem que ens quedin grumolls)
Preparació:
2-) Mentrestant treballarem lluny dels fogons amb un pot. Primer els ous. (Arriba el moment de trencar-los i anar separant els rovells de la clara que és molt divertit, anar passant el rovell d'una part de la closca a l'altra) Posem al pot els 6 rovells d'ou, amb el got de sucre que hem reservat, els 150 grams de sucre restants i les dues cullerades de Maicena. (Com diu la cançó "Remena, remena nena, no paressis ni un moment, si remenes força estona, la barreja surt més bona i al client deixes content....") Remenem i hi passem el Túrmix perquè no quedin grumolls.
3-) A l'olla on s'està escalfant la llet, el sucre, la canyella i la pell de llimona, hi tirem la barreja que hem fet al pot i ho remanem amb una cullera de fusta a foc ben lent. No parem de remenar fins que quedi ben espès, (Ja sabeu: "Remena, remena nena, la la la la la la la.....") moment el què treurem la canyella, la pell de llimona i posarem la crema en una safata perquè es refredi.
4-) Quan tot això estigui tevi ja es pot guardar a la nevera i ja tenim la crema llesta!
*** La podríem cremar i tal, però com que no tinc cremador (ni els bombers al costat vigilant-me) jo no ho faré. Vosaltres feu el què volgueu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario