AVUI CUINO JO (cuinaronocuinar.blogspot.com)

Benvinguts a aquest blog. Sóc un sapastre a la cuina. Però jo m'hi esforço, cuino, invento i...
no hi ha qui s'ho mengi. Intentem canviar aquest dinàmica?
A cuinar bé s'ha dit! Receptes fàcils, entretingudes, divertides i, sobretot, bones!
Nyam Nyam!!! AVUI... CUINO JO!!!

martes, 22 de noviembre de 2011

MAGDALENES CASOLANES

Voleu portar l'esmorzar al llit a algú però us fa mandra llevar-vos, vestir-vos, anar a comprar el diari i l'esmorzar? Cony, ara amb l'Iphone o l'Ipad ja podeu llegir el diari sense comprar-lo i per l'esmorzar... doncs feu aquestes 'Magdalenes casolanes' que no costa tant, coi! A més, com que seran vostres quedareu millor que si les ha fet el senyor Antonio, la Paquita o altra gent del forn o de la pastisseria que no coneixen ni els seus pares.














Ingredients:

* Mantega (160 grams)
* Sucre (160 grams)
* Farina (160 grams)
* Llevat (1 sobre)
* La ratlladura de mitja llimona (la pell, eh!)
* 3 Ous
* Els motlles de paper per fer les magdalenes


*Amb això en tindrem per unes 20 magdalenes de motlle gros

Preparació:

1-)Aprofitant que tenim un microones a casa que només l'utilitzem per escalfar la llet (oi?) doncs desfarem la mantega perquè ens quedi líquida. 


2-) (Atenció que ara és quan hem de trencar els ous, un copet petit i suaument amb els dits per l'esquerda que hem fet separem la closca. A veure què tal) Posem els 3 ous, la mantega desfeta i la ratlladura de mitja llimona a un bol. En un pot tindrem tot barrejat la farina, el llevat i el sucre.


3-) Amb unes barilles remenem el contingut del bol, mentre hi anem tirant poc a poc, (aquí tenim les dues mans ocupades, vigileu no us caigui res a terra) sense deixar de remenar, el contingut del pot (o sigui: la barreja de la farina, el llevat i el sucre)


4-) Un cop la pasta quedi homogènia (i fins amb mal al braç de tant remenar) agafem una cullera i anem omplint els motlles de paper fins a la meitat més o menys. 


5-) Amb el forn, que l'haurem escalfat ja a 170 graus, hi posem les futures magdalenes perquè es coguin. Depen del forn trigaran més o menys. Calculant deuen ser entre 10 i 15 minuts.  (Per més seguretat feu la prova de l'escuradents. Punxeu una magdalena i si quan treieu l'escuradents aquest surt net, doncs ja estarà)

No hay comentarios:

Publicar un comentario