Foto: @vahomeva
* Espaguetis
* 3 cebes (no gaire grosses)
* Xampinyons
* Xampinyons
* Sal
* Crema de llet (2 bricks petits o 1 de gran)
* Bacó (2 o 3 llesques)
* Bacó (2 o 3 llesques)
* Formatge parmesà (ratllat)
* Oli
* Oli
Preparació:
2-) Tallem les tires de bacó a quarts i laminem els xampinyons. Quan la ceba estigui tova i comenci a transparentar (ho sabrem també perquè haurà perdut la meitat de la mida que tenia) tirem els xampinyons i el bacó (amb la ceba, no a les escombraries). Procureu anar remenant de tant en tant que no se'ns enganxi!
3-) Per tirar-hi la crema de llet cal que ens fixem amb el bacó. (Ell ens farà de 'xivato') Els xampinyons hauran deixat anar l'aigua i s'hauran reduït, la ceba estarà dauradeta i el bacó quan s'estigui encorbant i tornant-se més fosc ens indicarà que hem de tirar la crema de llet. Doncs, cap dins! (Sense el brick, que no volem trobar-nos trossos de cartró mentre mengem) Ho deixem uns 10 minuts a foc lent i ho anem remanant.
4-) Tirem una miqueta de parmesà ratllat (Deixem-ne més per servir-lo a la taula per qui se'n vulgui posar per sobre un cop el plat estigui servit) Posar-n'hi ara ens anirà bé per espessir una miqueta la salsa si està molt líquida.
5-) Quan els espaguettis estan ja al seu punt, (Si feu cas el paquet de pasta us diu quanta estona han de bullir, i sinó feu allò d'agafar-ne un i tirar-lo contra la pared, si s'enganxa és que ja està llest) els treiem, els posem en un colador i els esbandim amb aigua freda. Un cop escorreguts els posem on hi tenim la 'Carbonara' i ho remanem un o dos minuts perquè s'impregni de la salsa. Seguidament ho retirem del foc. I ara què? Doncs a menjar-se'ls!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario