La gent, els macarrons, els fa de totes menes: amb carn magra, botifarra,... jo ho faré amb pollastre! Sí, així a qui no li agradi el tall, l'aparta i ja està, i no com amb els de carn magra que et queden aquells trossets petits que és impossible no menjar-ne una mica si no vols carn. Malgrat això, ja et dic jo que no penso apartar-lo el pollastre, queda molt bo. Apa, que aquest plat és senzill i divertit i si et passes amb les mides en pots menjar durant tota la setmana!!!
Foto: @vahomeva
Ingredients:
Ingredients:
* Macarrons (150 grams)
* Cebes (1 ceba petita)
* Tomàquet (pot ser de pot que és més senzill)
* Pit de Pollastre
* Mantega
* Oli d'oliva
* Aigua
Preparació:
1-) Comencem per bullir la pasta, així mentre bull tenim temps de preparar el sofregit. Posem una olla al foc amb aigua, un pessic de sal i un raig d'oli (podeu posar una fulla de llorer si voleu). Ara ja ens podem distreure amb el sofregit. Aquí només cal vigilar quan l'aigua bull per tirar-li els macarrons i després remenar de tant en tant perquè no s'enganxin. (en el paquet de pasta us diu quan de temps ha de bullir la pasta, sinó aneu vigilant vosaltres mateixos)
2-) Tallem les cebes a daus petits o la podeu ratllar amb un ratllador si voleu. En fi, que petita! Fregiu-la en una cassola amb una miqueta d'oli.
3-) Tallem el pit de pollastre a daus. Quan la ceba estigui transparent tirem el pollastre dins la cassola perquè es vagi daurant.
4-) Quan veieu que la carn ja estigui dauradeta hi afegim el tomàquet. (Vosaltres mateixos amb les mides, jo poso unes tres o quatre cullerades soperes de tomàquet de llauna. Podeu fer-ho amb tomàquets naturals, clar!). Ho barregem tot. Si la pasta encara està bullint perquè no està, apaguem el foc del sofregit i ho deixem allà a reposar. Si la pasta està, doncs a la feina, tu!, que el següents passos són per barrejar-ho tot.
5-) A l'aigüera agafem un colador i hi aboquem l'olla amb l'aigua i la pasta. L'aigua marxarà i ens quedarà la pasta allà. Passem el colador per sota l'aixeta d'aigua freda i així li traiem el midó a la pasta. Un cop escorreguda posem aquesta pasta del colador a dins de la cassola amb el sofregit. Li posem tres o quatres trossets de mantega que es fongui allà dins.
6-) Ho deixem al foc uns minutets remenant perquè la pasta s'impregni del tomàquet i... voilà! Ja es podrà servir en plats i menjar!
D'aquí uns dies estaré força enfeinada, si et passes de mida amb els macarrons, ja saps...hehehehe
ResponderEliminarRql