Perquè clar, el plat es diu "Cruixent" no és diu "Crema com les llàgrimes de Satanàs". Apa, agafem el davantal de "Amo al Dios Sol, lo quemo todo" i comencem.
Foto: @vahomeva
Ingredients:
* Una peça de formatge Emmental (d'un mig centímetre de gruix)
* Olives verdes sense pinyol (unes 5 o 6)
* Pa ratllat (el fons d'un plat soper, deuen ser uns 100 grams)
* Un ou
* Oli d'oliva
Preparació:
1-) Treiem la pell al formatge i el tallem en tires. (Posem per cas 5, que és un número ben bonic tot i que no és el meu preferit).
2-) Posem una paella al foc amb oli d'oliva que es vagi escalfant.
3-) Agafem dos plats. En un hi posem un ou batut i a l'altre el pa ratllat.
4-) Anem de cara a les olives i ja ho tindrem tot preparat per començar. Les agafem i les tallem a trossets ben petitons i les afegim al plat de pa ratllat ben barrejades allí.
5-) Ja tenim l'oli calent? (No hi poseu la mà dins, no sigueu imbècils) Doncs si la resposta és sí. ( A l'oli, no a la vostra imbecilitat) anem fent el procés de: Passar una tira de formatge pel plat d'ou, després pel pa ratllat amb les olives i cap a la paella! Un cop siguin rosses, les traiem i les posem a sobre un paper de cuina perquè s'escorrin.
6-) Les deixem refredar, que quedaran més cruixents i ja les podem servir.
2-) Posem una paella al foc amb oli d'oliva que es vagi escalfant.
3-) Agafem dos plats. En un hi posem un ou batut i a l'altre el pa ratllat.
4-) Anem de cara a les olives i ja ho tindrem tot preparat per començar. Les agafem i les tallem a trossets ben petitons i les afegim al plat de pa ratllat ben barrejades allí.
5-) Ja tenim l'oli calent? (No hi poseu la mà dins, no sigueu imbècils) Doncs si la resposta és sí. ( A l'oli, no a la vostra imbecilitat) anem fent el procés de: Passar una tira de formatge pel plat d'ou, després pel pa ratllat amb les olives i cap a la paella! Un cop siguin rosses, les traiem i les posem a sobre un paper de cuina perquè s'escorrin.
6-) Les deixem refredar, que quedaran més cruixents i ja les podem servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario