AVUI CUINO JO (cuinaronocuinar.blogspot.com)

Benvinguts a aquest blog. Sóc un sapastre a la cuina. Però jo m'hi esforço, cuino, invento i...
no hi ha qui s'ho mengi. Intentem canviar aquest dinàmica?
A cuinar bé s'ha dit! Receptes fàcils, entretingudes, divertides i, sobretot, bones!
Nyam Nyam!!! AVUI... CUINO JO!!!

lunes, 21 de noviembre de 2011

CRUIXENT D'EMMENTAL AMB OLIVES

I això que us proposo és una altra ximpleria per un aperitiu. Tirem cap als formatges, concretament l'Emmental "querido Watson".  Per molt que es faci al foc és millor deixar-lo refredar per menjar, així queda més cruixent.
Perquè clar, el plat es diu "Cruixent" no és diu "Crema com les llàgrimes de Satanàs".   Apa, agafem el davantal de "Amo al Dios Sol, lo quemo todo" i comencem.















Foto: @vahomeva


Ingredients:

* Una peça de formatge Emmental  (d'un mig centímetre de gruix)
* Olives verdes sense pinyol  (unes 5 o 6)
* Pa ratllat (el fons d'un plat soper, deuen ser uns 100 grams)
* Un ou
* Oli d'oliva


Preparació:

1-) Treiem la pell al formatge i el tallem en tires. (Posem per cas 5, que és un número ben bonic tot i que no és el meu preferit). 

2-) Posem una paella al foc amb oli d'oliva que es vagi escalfant. 

3-) Agafem dos plats. En un hi posem un ou batut  i  a l'altre el pa ratllat. 

4-) Anem de cara a les olives i ja ho tindrem tot preparat per començar.  Les agafem i les tallem a trossets ben petitons i les afegim al plat de pa ratllat ben barrejades allí. 

5-) Ja tenim l'oli calent? (No hi poseu la mà dins, no sigueu imbècils) Doncs si la resposta és sí. ( A l'oli, no a la vostra imbecilitat) anem fent el procés de: Passar una tira de formatge pel plat d'ou, després pel pa ratllat amb les olives i cap a la paella! Un cop siguin rosses, les traiem i les posem a sobre un paper de cuina perquè s'escorrin.   

6-) Les deixem refredar, que quedaran més cruixents i ja les podem servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario